HITTA HIT

Hitta hit

Ni finner oss i centrala Västerås. Karta och adress finner ni nedan.

Ring oss

Du är välkommen att ringa till oss om du har frågor eller funderingar.

Mejla oss

Du når oss lättast via e-post. Adressen hittar du nedan

OM OSS

Joel Ritzén

Grundare, Ekonomi- & verksamhetschef

Grundare och delägare. Civilingenjör med examen i Industriell Ekonomi. Joel har lång erfarenhet inom projektledning, marknadsföring och affärsutveckling. Har senast arbetat inom bank- och finansbranschen mot penningtvätt. Ekonomi- och verksamhetschef för Skandinaviskt Vaccin.

Oscar Hultmar

Grundare, It-chef

Grundare och delägare. Civilingenjör med examen inom Teknisk Fysik. Lång erfarenhet inom systemutveckling och IT-säkerhet som programmerare. Har utvecklat vårt journalsystem, registreringsapplikation, hemsida och mobilapplikation. IT-chef för Skandinaviskt Vaccin.

Sukrea Daroczi

Platschef, Sjuksköterska

Sukrea har jobbat på Skandinaviskt Vaccin sedan start och har därför varit med och byggt upp verksamheten. Hon jobbar som platschef på mottagningen i Västerås och har därför bäst koll på allt som händer där. Sukrea möter alla kunder med ett stort leende och har bred och stor kunskap kring vaccinering.

Hannah Grytegård

sjuksköterska

Hannah är legitimerad sjuksköterska. Kunder är nöjda när de blir mottagna av Hannah som alltid är glad och duktig när det gäller vaccin, reserådgivning samt reseintyg. Hannah har god erfarenhet av vaccinering av barn och har tidigare arbetat på barnkliniken. När hon inte är på Skandinaviskt Vaccin är hon handbollsspelare på elitnivå.

Martin Ritzén

Överläkare, Medicinskt ledningsansvarig

Professor emeritus vid Karolinska Institutet. Sveriges första professor i barnendokrinologi, överläkare vid Barnkliniken (senare Astrid Lindgrens Barnsjukhus), grundare av och chef för Barnendokrinologiska laboratoriet vid Karolinska sjukhuset, ledamot av Medicinska Nobelkommittén mellan åren 1983 - 1984 och Nobelförsamlingen åren 1984 - 2002, dess vice ordförande 1998 och ordförande 1999. Martin har varit medicinsk rådgivare till svenska Dopningskommissionen och Internationella Olympiska Kommittén. MLA för Skandinaviskt Vaccin.

Hitta hit

Smedjegatan 11
722 13 Västerås

Kontakt
Öppettider

Mån-Fre: 10.00-18.00

Skandinaviskt Vaccin Västerås

Skandinaviskt Vaccin AB är registrerad vårdgivare och står under Inspektionen för Vård och Omsorgs (IVO) tillsyn.